Ukoliko imate nekih pitanja ovde mozete pronaći odgovor.

Hemoroidi kako se lece?

Više
10 godina 9 meseci pre - 6 godina 4 meseci pre #543 od gorskicar
Replied by gorskicar on topic Hemoroidi kako se lece?
Postovani Bozimire,

Veoma bitna stvar kod problema sa hemoroidima je ta sto bilo koji preparat, mast, lek, caj, ne leci uzroke nastanka hemoroida niti se hemoroidi mogu povuci i nestati. Lecenje se sprovodi na SIMPTOME kao sto su bol, svrab, krvarenje, vlazenje itd.. Dakle, hemoroidi su mesta na kojima si vene u analnoj regiji oslabile i na kojima se gomila venska krv. Jedino hirurg moze da jednostavno hiruskim putem odstrani te oslabljene delove vena i to je jedini nacin da se hemoroidi povuku. (sto nije garancija da se nece opet vratiti)

Staroplaninski melem za razliku od drugih preparata je VEOMA efikasan u eliminaciji gore spomenutih simptoma. Vec nakon par dana, bol, krvarenje, vlazenje i svrab nestaju. Medjutim zbog jednog aktivnog sastojka koji Staroplaninki melem poseduje (Acidi Borici), melem poseduje i svojstvo da se vene skupljaju t.j. povlace. Ne u nekom jako izrazenom obimu, ali to dejstvo je dokazano.

Dakle da rezimiramo,

Nisam video da ste spomenuli da trenutno imate neki simptmom bolesti hemoroida. Ukoliko Vam pomenuti hemoroid ne pravi probleme (bol, krvarenje, svrab) onda nemate potrebe osim licne higijene nista koristiti. Mozete hemoroid tretirati Staroplaninskim melemom i on ce se smanjiti nakon izvesnog vremnena ali se povuci i nestati nece. Kliknite na ovaj Link i popunite porudzbenicu za kupovinu melema klikom na dugme "Add to cart".


Obratite paznju na uzrok nastanka hemoroida, dakle kretanje, fizicka aktivnost, izbegavanje dugog sedenja, obratite paznju na ishranu.. Vise o tome procitajte ovde:

Krv u stolici

Prirodni lek za hemoroide

Melem protiv hemoroida


Nadam se da sam Vam pomogao da razjasnite neke stvari koje su vezane za bolest hemoroida.

Srdacan pozdrav,
Last edit: 6 godina 4 meseci pre by Ivcha.

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

  • Bozimir
  • Pokretač teme
  • Posetilac
  • Posetilac
10 godina 9 meseci pre #542 od Bozimir
Hemoroidi kako se lece? was created by Bozimir
Postovani ,
Molim Vas ako ste u mogucnost da mi date odgovor na sledece pitanje u vezi melema za hemoroide;
Pre par meseci primetio sam pri stololici venski cvor i nakon stolice mi se vracao.Posetio sam lekara i prepisao mi je mast Hemor M nakon nanosa ove masti taj cvor mi se jako poveco i nemoze se vratiti,Nisam ga dugo upotrebljavao prekino sam odmah. Potom sam nabavio EKOmelem za hemoroide i sa tim je ista stvar. Nekoristim ga i bacio sam ga u kantu za djubre. Trenutno nemam krvarenja a i nisam imao ali mi je cvor velicine oraha i samo koristim Pavlovica mast i odrzavam higjenu.
Molim Vas odgovorite mi dali u mom slucaju moze pomoci Staroplaninski melem za hemoroide i kako ga mogu nabaviti i po kojoj ceni.
U nadi dacu dobiti odgovor unapred Hvala
Bozimir

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.169 sekundi
U pogonu je Kunena Forum