Ovde mozete razmeniti vaša iskustva.

Otkaz zbog Atletskog stopala

Više
10 godina 2 meseci pre - 6 godina 5 meseci pre #551 od gorskicar

Dejan Zarkovic, Beograd
Postovani , pripadnik sam Vatrogasne Jedinice Beograd i radim na poslovima vatrogasca preko 20 godina. Moj posao zahteva konstantno nosenje specijalne uniforme i posebne namenske obuce. Zadnjih 7 godina sam bolovao od gljivica na tabanima (atletskog stopala) sto mi je predstavljalo izuzetno veliki problem pri nosenju specijalnih vatrogasnih cizama. Zbog velikih bolova, svraba i pecenja bio sam primoran da na posao dolazim obicnim cipelama. Prilikom jedne hitne intervencije nisam mogao zbog obuce da ispunim zadatke koji su mi zadati od strane mojih pretpostavljenih.
Kaznjen sam, suspendovan i zapreceno mi je otkazom zbog gore pomenutog. Koristio sam razne kreme, pomade, meleme i sl. kako bih se oslobodio bola, svraba i krvarenja koje su mi prouzrokovale gljivice na mojim stopalima. Sve je to bilo nedovrseni posao. Bilo je poboljsanja ali nikako nisam uspeo da se resim gljivica.
Od kumova sam dobio preporuku da probam vas Staroplaninski melem za ekcem i psorijazu koji izmedju ostalog veoma jako deluje i na gljivice. Nakon mesec dana upornog mazanja ja sam se preporodio. Ispucana i ostecenja koza na tabanima je dobila gladak, sjajan i normalan izgled a ja sam doziveo nevidjeno olaksanje. Ovo vam pisem u znak neizmerne zahvalnosti zato sto ste mi pomogli da se resim Atletskog stopala i da nastavim normalno da obavljam svoj posao.
Hvala i zivi bili.
Prilozi:
Last edit: 6 godina 5 meseci pre by Ivcha.
Zahvalnice:: jaca

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.161 sekundi
U pogonu je Kunena Forum